Niet verhuizen maar wel meer woonruimte

Dakopbouw op een schuin dak

Tot wel 50% extra woonruimte

Of u nu een oude of nieuwe woning heeft, voor elke woning met een schuin dak heeft Concept Dakopbouw een passende oplossing! Waar een dakkapel soms niet genoeg ruimte biedt, ontdekken we graag samen met u de mogelijkheden van een dakopbouw met verhoogde of verlegde nok.

Hoe benut u uw zolderruimte?

Veel zolders worden enkel gebruikt als opslagruimte en dat is zonde. Want met een dakopbouw met verhoogde nok ontstaat er genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een riante slaapkamer met een hoge inbouw kledingkast of zelfs een luxe badkamer. Kortom: met een dakopbouw met verhoogde nok creëert u letterlijk een compleet nieuwe, extra etage. Wat dacht u van deze indeling: twee slaapkamers, een overloop en een washok! En als er voldoende hoogte is, kan er zelfs nog een vliering met vlizotrap in uw dakopbouw worden gemaakt.

Meer woonruimte voor uw gezin
U woont in een fijne omgeving, maar u wilt eigenlijk meer woonruimte voor u en uw gezin. Ontdek dan de mogelijkheden van een dakopbouw! Want ook op woningen met schuine daken zijn de mogelijkheden eindeloos. Concept Dakopbouw heeft jarenlange ervaring met turn-key prefab dakopbouwprojecten en plaatst dakopbouwen met een vast team bouwprofessionals. Hierdoor kan steevast 15 jaar garantie en de hoogste kwaliteit worden gegarandeerd.
Impressies

Maatwerk

Bij Concept Dakopbouw kunt u terecht voor dakkapellen en dakopbouwen in alle soorten en maten. Van monumentaal tot ultra-strak, van hout tot zink of desgewenst uitgevoerd met sierlijke ‘oren’ of speciale dakranden. Wij maken hoogwaardige standaarddakkapellen en dakopbouwen, maar bieden ook exclusieve maatwerkoplossingen aan.

Een dakopbouw met verlegde nok is een uitstekend alternatief voor een verhoogde nok. Hiervoor geeft de gemeente immers geen toestemming als het geheel te hoog wordt of niet past in de bestaande bouwmassa. Verder wordt vanwege de omgevingseisen in een woonwijk een opbouw aan de achterzijde van het huis vaker toegestaan dan aan de voorzijde. Een verlegde nok aan de achterzijde in combinatie met een dakkapel aan de voorzijde biedt dan ook de maximale oplossing.

Hoogwaardige dakopbouw binnen 1 dag

Hoogwaardige dakopbouw binnen 1 dag Al onze dakopbouwen worden binnen één dag geplaatst en standaard voorzien van loze elektraleidingen t.b.v. stopcontacten en plafondlichtpunt. Naast deze standaard casco oplevering, verzorgt Concept Dakopbouw tevens de complete interieurafwerking van uw nieuwe woonlaag. U kunt daarbij denken aan luxe badkamers, maatwerk kasten en inloopkasten tot vloer en wandafwerking.

De buitengevels worden van onze dakopbouwen worden vaak vervaardigd met Keralit (soort kunststof) of Trespa. Beide materialen zijn uitermate onderhoudsarm. Wilt u een meer traditionele uitstraling, dan kunt u kiezen voor western red cedar hout met FSC ® meranti kozijnen. U hebt tevens de keuze uit een zinken dakgoot of een goot bekleed met Keralit, en een uitvoering met of zonder kantpan.

Dakkapel

Van monumentaal tot ultra strak: u kunt kiezen tussen standaard dakkappellen als maatwerk oplossingen.

Verlegde nok

Van monumentaal tot ultra strak: u kunt kiezen tussen standaard dakkappellen als maatwerk oplossingen.

Verhoogde nok

Van monumentaal tot ultra strak: u kunt kiezen tussen standaard dakkappellen als maatwerk oplossingen.
Video Impressies
 • Dakopbouw type Steek – Amstelveen
 • Dakopbouw type Hul – Amsterdam
 • Dakopbouw type Baret - Heemstede
 • Dakopbouw type Hul - Amsterdam Zuid
 • Verhoogde Nok - Amstelveen
 • Dakopbouw type Kolbak - Hoofddorp
 • Dakopbouw type Klak - Haarlem
 • 5 dakbouwen type Hul – Amsterdam IJburg
 • Concept Dakopbouw Showreel
 • Dakopbouw Haarlem Fotopromo
 • Timelapse Amstelveen 1
 • Timelapse Amstelveen 2
 • Timelapse Heemstede
 • Timelapse IJburg 1 & 2
 • Timelapse IJburg 3
 • Timelapse IJburg 4
Heeft u een vraag over een dakopbouw op schuin dak?
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Dit zeggen onze klanten;

 • E. van Laar

  "We zijn superblij!"

  De keuze voor Conceptdakopbouw was voor ons heel logisch. Alles onder één concept, alles in één keer geregeld. Er is door iedereen zéér goed meegedacht en dat leverde goede voorstellen op. De plaatsing liep op rolletjes en omdat we ook de afbouw lieten verzorgen door Conceptdakopbouw konden we snel genieten van onze extra woonruimte. We willen iedereen dan ook bedanken,van Timmerman tot elektricien en van steigerbouwer tot stukadoor.

 • M. Haak

  "Jullie zijn top!"

  Dankzij de dakacrobaten van Conceptdakopbouw hebben wij er nu een prachtige ruime zolderverdieping bij. De hele verbouwing verliep in een prettige sfeer, als er problemen waren dan werd er naar een oplossing gezocht, er werd hard gewerkt en de hele zolder is mooi afgewerkt opgeleverd. We genieten dagelijks van de ruimte. Nogmaals hartelijk dank, jullie zijn top!

 • K. Kiebert

  "Een vlotte werkwijze"
  Zowel bij mijn zoon in Alkmaar als voor mij privé in Leiden hebben jullie onlangs tot volle tevredenheid een prefab dakopbouw geplaatst die wij binnen zelf hebben afgewerkt. Je ziet gewoon tijdens de werkzaamheden de ervaring die zich vertaald in een vlotte werkwijze.
 • J. Ungeheurer

  "Strakke planning, snel geplaatst"
  Wij zijn heel tevreden met de dakopbouw van “Concept dakopbouw” die in oktober 2019 op ons huis is geplaatst. Uitstekend was b.v. ook de planning, en zorgvuldige uitvoering van het werk, speciaal met dank aan Maurice en Remco. De dakopbouw was in een dag geplaatst en alle dakpannen zaten er de zelfde dag ook weer op. In totaal zijn wij heel tevreden met de dakopbouw van Concept dakopbouw.
 • B. Hartingsveld

  "Genieten van de extra kamer"
  Vorig jaar september een verlegde nok laten plaatsen door Concept Dakopbouw. Super vakkundig personeel en goede service. Wij genieten nu al een jaar van onze nieuwe extra kamer in huis.'
 • Z. Bayar

  "We zijn echt dik tevreden"
  Onze ervaring met Concept Dakopbouw tijdens plaatsen volledige dakopbouw was echt een 9+ beleving. Vriendelijk, eerlijk, oprecht, vakkundig en betrouwbaar personeel en bedrijf. Goed bereikbaar en een vast aanspreekpunt. Afspraak is afspraak. Staan open voor feedback en denken graag oplossend mee. Wij zullen Concept Dakopbouw altijd aanbevelen. Zijn echt dik tevreden.
 • D. de Wit

  "Een zee aan ruimte rijker!"
  In juli 2021 is er bij ons een dakkapel geplaatst door Conceptdakopbouw. Wij zijn ontzettend tevreden over het volledige traject van de eerste tekeningen/ offerte tot de uiteindelijke plaatsing van de dakkapel. De medewerkers op kantoor zijn goed bereikbaar, denken mee en hebben de (on)mogelijkheden tijdens de offertefase helder uitgelegd. Tijdens de plaatsing werd erg netjes gewerkt door de mannen en aan het eind van de dag waren wij een zee aan ruimte rijker! Prima kwaliteit voor een eerlijke prijs.

  Timmerfabriek Kopmels B.V.

  Warmenhuizerweg 23
  1749 CG Warmenhuizen

  Tel. 0224-552080

  Telefonische bereikbaarheid:
  Ochtend: 09.30 uur - 12.00 uur
  Middag: 14.00 uur - 15.30 uur

  Email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Openingstijden:
  ma. t/m vrij.: 8:30 uur - 17:00 uur