Niet verhuizen maar wel meer woonruimte

Dakopbouw op een schuin dak

Tot wel 50% extra woonruimte

Of u nu een oude of nieuwe woning heeft, voor elke woning met een schuin dak heeft Concept Dakopbouw een passende oplossing! Waar een dakkapel soms niet genoeg ruimte biedt, ontdekken we graag samen met u de mogelijkheden van een dakopbouw met verhoogde of verlegde nok.

Hoe benut u uw zolderruimte?

Veel zolders worden enkel gebruikt als opslagruimte en dat is zonde. Want met een dakopbouw met verhoogde nok ontstaat er genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een riante slaapkamer met een hoge inbouw kledingkast of zelfs een luxe badkamer. Kortom: met een dakopbouw met verhoogde nok creëert u letterlijk een compleet nieuwe, extra etage. Wat dacht u van deze indeling: twee slaapkamers, een overloop en een washok! En als er voldoende hoogte is, kan er zelfs nog een vliering met vlizotrap in uw dakopbouw worden gemaakt.

Meer woonruimte voor uw gezin
U woont in een fijne omgeving, maar u wilt eigenlijk meer woonruimte voor u en uw gezin. Ontdek dan de mogelijkheden van een dakopbouw! Want ook op woningen met schuine daken zijn de mogelijkheden eindeloos. Concept Dakopbouw heeft jarenlange ervaring met turn-key prefab dakopbouwprojecten en plaatst dakopbouwen met een vast team bouwprofessionals. Hierdoor kan steevast 15 jaar garantie en de hoogste kwaliteit worden gegarandeerd.
Impressies

Maatwerk

Bij Concept Dakopbouw kunt u terecht voor dakkapellen en dakopbouwen in alle soorten en maten. Van monumentaal tot ultra-strak, van hout tot zink of desgewenst uitgevoerd met sierlijke ‘oren’ of speciale dakranden. Wij maken hoogwaardige standaarddakkapellen en dakopbouwen, maar bieden ook exclusieve maatwerkoplossingen aan.

Een dakopbouw met verlegde nok is een uitstekend alternatief voor een verhoogde nok. Hiervoor geeft de gemeente immers geen toestemming als het geheel te hoog wordt of niet past in de bestaande bouwmassa. Verder wordt vanwege de omgevingseisen in een woonwijk een opbouw aan de achterzijde van het huis vaker toegestaan dan aan de voorzijde. Een verlegde nok aan de achterzijde in combinatie met een dakkapel aan de voorzijde biedt dan ook de maximale oplossing.

Hoogwaardige dakopbouw binnen 1 dag

Hoogwaardige dakopbouw binnen 1 dag Al onze dakopbouwen worden binnen één dag geplaatst en standaard voorzien van loze elektraleidingen t.b.v. stopcontacten en plafondlichtpunt. Naast deze standaard casco oplevering, verzorgt Concept Dakopbouw tevens de complete interieurafwerking van uw nieuwe woonlaag. U kunt daarbij denken aan luxe badkamers, maatwerk kasten en inloopkasten tot vloer en wandafwerking.

De buitengevels worden van onze dakopbouwen worden vaak vervaardigd met Keralit (soort kunststof) of Trespa. Beide materialen zijn uitermate onderhoudsarm. Wilt u een meer traditionele uitstraling, dan kunt u kiezen voor western red cedar hout met FSC ® meranti kozijnen. U hebt tevens de keuze uit een zinken dakgoot of een goot bekleed met Keralit, en een uitvoering met of zonder kantpan.

Dakkapel

Van monumentaal tot ultra strak: u kunt kiezen tussen standaard dakkappellen als maatwerk oplossingen.

Verlegde nok

Van monumentaal tot ultra strak: u kunt kiezen tussen standaard dakkappellen als maatwerk oplossingen.

Verhoogde nok

Van monumentaal tot ultra strak: u kunt kiezen tussen standaard dakkappellen als maatwerk oplossingen.
Video Impressies
 • Dakopbouw type Steek – Amstelveen
 • Dakopbouw type Hul – Amsterdam
 • Dakopbouw type Baret - Heemstede
 • Dakopbouw type Hul - Amsterdam Zuid
 • Verhoogde Nok - Amstelveen
 • Dakopbouw type Kolbak - Hoofddorp
 • Dakopbouw type Klak - Haarlem
 • 5 dakbouwen type Hul – Amsterdam IJburg
 • Concept Dakopbouw Showreel
 • Dakopbouw Haarlem Fotopromo
 • Timelapse Amstelveen 1
 • Timelapse Amstelveen 2
 • Timelapse Heemstede
 • Timelapse IJburg 1 & 2
 • Timelapse IJburg 3
 • Timelapse IJburg 4
Heeft u een vraag over een dakopbouw op schuin dak?
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Timmerfabriek Kopmels B.V.

Warmenhuizerweg 23
1749 CG Warmenhuizen

Tel. 0224-552080
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden:
ma. t/m vrij.: 8:30 uur - 17:00 uur