Niet verhuizen maar wel meer woonruimte

Dakopbouw Type Kroon

  Dakopbouw Type Kroon

  Ontdek de prefab dakopbouw ‘Kroon’ en maak uw woning klaar voor de toekomst!

  Heeft uw gezin meer woonruimte nodig en heeft u een woning met een plat dak? Ontdek dan het unieke ontwerp van dakopbouw type ‘Kroon’. Dit type dakopbouw heeft aan weerszijden een schuin dak voorzien van grote dakkapellen wat zorgt voor veel licht en extra extra ruimte. Dit type dakopbouw vormt letterlijk de kroon op uw woning!

  Realiseer je droomwoning, zonder te verhuizen

  Dakopbouw de Kroon is voorzien van twee schuine zijden waardoor uw woning met plat dak een totaal nieuwe uitstraling krijgt. Dankzij extra dakkapellen wordt er met dit ontwerp maximale ruimte en lichtinval gecreëerd. 

  Dakopbouw type Kroon kan geheel naar eigen smaak worden ingedeeld. Van het plaatsen van een vaste trap tot het creëren  van een natte ruimte of keuken: alles is mogelijk! De bouwspecialisten van Concept Dakopbouw hebben jarenlange ervaring met elk onderdeel van het bouwproces en kunnen u van advies voorzien. Uiteraard is het ook mogelijk de dakopbouw casco op te leveren waarbij de klant of derden de opbouw zelf later nog voorziet van gipsplaten en verdere afwerking. U bepaalt!


  Impressies van de Kroon

  Hoogwaardige kwaliteit, 15 jaar garantie

  Onze prefab bouwprojecten zijn van de hoogste kwaliteit en we bieden standaard 15 jaar garantie. Een dakopbouw van Conceptdakopbouw onderscheidt zich door de zeer hoge isolatiewaarde. Dit biedt heerlijk wooncomfort én het bespaart u stookkosten! Een opbouw op een verouderde woning kan het energielabel verhogen van G naar B. Zo kan een compleet nieuwe etage leiden tot lagere energiekosten!

  Onze prefab bouwmethode zorgt ervoor dat alle voorbereidingen in onze werkplaats plaatsvinden. Hierdoor kan uw prefab dakopbouw al binnen 1 dag kan worden geplaatst en wordt overlast tot een minimum beperkt. Neem nu contact op en ontvang binnen 1 week een vrijblijvende offerte. Wenst u specifieke materialen of afmetingen? Neem dan direct contact met ons op - de prijs kan namelijk sterk variëren i.v.m. vorm, afmeting, indeling, materiaalgebruik en te verrichte werkzaamheden.

  Voordelen prefab Dakopbouw
  • Vakkundige plaatsing door heel Nederland
  • Hoogwaardige, duurzame en onderhoudsarme materialen
  • Lagere energielasten door zeer goede isolatie
  • Vaste waardestijging van uw woning; nieuwe taxatie met dakopbouw mogelijk
  • Keuze uit standaardopties en maatwerkoplossingen
  • Volledige afwerking interieur mogelijk
  • Kema Keur
  • Uitgebreide service en 15 jaar garantie op opbouw of dakkapel
  Andere mogelijkheden op een plat dak
  Is een dakopbouw van het type "Kroon" niet precies wat u zoekt?
  Bekijk de andere typen dakopbouwen op platte daken.

  Heeft u een vraag over de Kroon?
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer

  Timmerfabriek Kopmels B.V.

  Warmenhuizerweg 23
  1749 CG Warmenhuizen

  Tel. 0224-552080
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Openingstijden:
  ma. t/m vrij.: 8:30 uur - 17:00 uur