Niet verhuizen maar wel meer woonruimte

Video Impressies

Overweegt u te investeren in een dakopbouw op uw woning? Laat u dan overtuigen door sfeerimpressies van recent gerealiseerde projecten. In deze uitgebreide video’s geven we inzicht in het totale bouwtraject. Van meet af aan nemen onze bouwspecialisten veel werkzaamheden uit handen zoals de vergunningsaanvraag en goedkeuring bij de welstand. Uiteraard staat bij het ontwerpen van de buitenzijde en de afwerking van het interieur de klant centraal. Na het ontwerpen van uw dakopbouw gaan we over tot het produceren van de prefab onderdelen en maken we een planning voor een snelle plaatsing en afwerking op locatie.

Nieuwste video! Dakopbouw Amstelveen
Dakopbouw type Hul – Amsterdam

Op de 6e verdieping van een monumentaal pand in Amsterdam is een dakopbouw type Hul geplaatst. Er is een complete, extra woonlaag met een oppervlakte van 60m2 gecreëerd. Opvallend is de gevelbekleding met aan de voorzijde zinken felsbanen en rondom onderhoudsarm, kunststof gevelpanelen. Ook de afwerking is van hoge standaard dankzij elektrische bedienbare lichtkoepels, maatwerk inbouwkasten en houten vlonders plus hekwerk.

Dakopbouw type Baret - Heemstede

In Heemstede is een project afgerond waarbij er meerdere dakopbouwen van het type Baret zijn geplaatst. De ronde vorm en de zinken afwerking zorgen voor een uniek uiterlijk en vormen een echte verrijking van de woonwijk. Dankzij een goede voorbereiding en onze prefab bouwmethode is zowel de plaatsing als de afwerking van de dakopbouw binnen korte tijd afgerond waardoor de overlast voor de bewoners tot een minimum is beperkt.

Dakopbouw type Hul - Amsterdam Zuid

Voor een gezin woonachtig op de Koninginneweg in Amsterdam heeft Concept Dakopbouw een compleet onderhoudsarme dakopbouw gerealiseerd. Dit prefab bouwproject type Hul is opgeleverd inclusief buitenruimte in de vorm van een grote houten vlonder en een op maat gemaakt hekwerk. Er is gekozen voor een schuin aflopende voorzijde waardoor het geheel een mooiere uitstraling heeft gekregen. Opvallend detail is de lichtkoepel boven de doucheruimte.


Verhoogde Nok - Amstelveen

In Amstelveen is op een hoekwoning met een schuin dak een dakopbouw geplaatst van het type verhoogde nok. De buitengevels zijn geheel afgewerkt met onderhoudsarm rabat van Keralit en voorzien van uitgetimmerde, zinken dakgoten. Binnen afzienbare tijd is ruim 80% van het oude dak vervangen en is er een complete etage met badkamer, slaapkamer en zelfs een ruime vliering gerealiseerd. De woning is weer klaar voor de toekomst.

Dakopbouw type Kolbak - Hoofddorp

In Hoofddorp is in 1 dag een dakopbouw type Kolbak geplaatst. Dankzij de prefab bouwmethode kan het leeuwendeel van constructiewerkzaamheden in onze schone en droge werkplaats van tevoren worden gedaan. Nadat de trap en de afzonderlijke delen waren geplaatst kon snel worden overgegaan tot de afwerking van de extra etage. De klant koos o.a. voor een cementdekvloer, op maat gemaakte inbouwkasten, stucwerk en de plaatsing van zonnepanelen.

Dakopbouw type Klak - Haarlem

Voor twee woningen aan de Jan Nieuwenhuizenstraat in Haarlem is over de volledige diepte van de woning een dakopbouw op plat dak gerealiseerd. Vanwege de vergunningseisen is gekozen voor een schuin dak met fraaie, grijze dakpan. Hierdoor is een ruime, extra woonlaag ontstaan die perfect aan de omgevingseisen van de woonwijk voldoet. De dakopbouw is voorzien van Velux dakramen en is casco opgeleverd.


5 dakbouwen type Hul – Amsterdam IJburg

In IJburg, ten oosten van Amsterdam heeft Concept Dakopbouw een vijftal unieke dakopbouwen gerealiseerd. Het betonnen dak van het nieuwe appartementencomplex was uitermate geschikt voor het creëren van een complete, extra woonlaag. Het resultaat is een moderne 'Rooftop-Loft' waarbij extra aandacht aan het design van de houten gevelbekleding is geschonken. Het geheel heeft mede dankzij de grote openslaande tuindeuren en de hardhouten terrassen een luxe uitstraling gekregen!

Concept Dakopbouw Showreel

Visuele uitleg van de unieke werkwijze van Concept Dakopbouw. Naast het ontwerpen en produceren van prefab-bouwprojecten hebben we een jarenlange ervaring opgebouwd met de logistiek van het plaatsen van dakopbouwen, dakkapellen en HSB-elementen. Omdat we alle facetten van een bouwproject onder één dak samen hebben gebracht, bereiken we - mede dankzij een perfecte planning - altijd de hoogste kwaliteit.

Dakopbouw in Haarlem Fotopromo

Deze video impressie bevat beelden van een dakopbouw project in Haarlem waarbij de achtergevel geheel in metselwerk is opgetrokken en is gekozen voor een schuin aflopende voorzijde. Dankzij veel ramen en extra lichtkoepels is voor veel lichtinval gezorgd waardoor er een bijzondere ruimte is gecreëerd. Het geheel heeft voldoende ruimte opgeleverd voor een grote slaapkamer met luxe inloopbadkamer en bovendien een ruime werkkamer met wasruimte.

Timelapses
Timelapse Amstelveen 1
Timelapse Amstelveen 2
Timelapse Heemstede
Timelapse IJburg 1 & 2
Timelapse IJburg 3
Timelapse IJburg 4

Concept Dakopbouw is sterk in zakelijke bouwprojecten. Onze business to business afdeling bestaat uit bouwspecialisten die zich dagelijks inzetten voor prefab projecten waarbij houtskeletbouw als basis wordt gebruikt. Hierbij kunt u denken aan dakopbouwen, verhoogde en verlegde nokken, maar ook dakkapellen en prefab HSB-constructies zoals gevelschotten, dakranden. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Voor woningbouwvereniging Rochdale in Amsterdam is de vervanging van 294 dakkapellen van a tot z uitgevoerd. Hierbij nemen onze bouwspecialisten tevens de communicatie naar de bewoners voor hun rekening. Het gehele project is binnen 22 weken, naar tevredenheid van bewoners en opdrachtgever, afgerond.

294 dakkapellen voor Rochdale B2B
Timelapse Zaandam Amsterdam B2B

Concept Dakopbouw

Woning opbouwen voor ieder type woning

Dakkapel

Van monumentaal tot ultra strak: u kunt kiezen tussen standaard dakkappellen als maatwerk oplossingen.

Verlegde nok

Een verlegde nok aan de achterzijde biedt in combinatie met een dakkapel aan de voorzijde van uw woning maximale woonruimte.

Verhoogde nok

Verhuizen? Waarom creëert u niet een compleet nieuwe extra etage op uw woning?

Plat dak

Onze bouwkundigen vertalen uw wensen naar een fraai ontwerp en begeleiden uw bouwvergunning.

Timmerfabriek Kopmels B.V.

Warmenhuizerweg 23
1749 CG Warmenhuizen

Tel. 0224-552080

Telefonische bereikbaarheid:
Ochtend: 09.30 uur - 12.00 uur
Middag: 14.00 uur - 15.30 uur

Email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden:
ma. t/m vrij.: 8:30 uur - 17:00 uur