Niet verhuizen maar wel meer woonruimte

Dakopbouw Type Klak

  Dakopbouw Type Klak

  Bedenk uw eigen bouwconcept met de specialisten van Concept Dakopbouw

  Naast onze vaste opbouwconcepten is Concept Dakopbouw tevens meester in het vertalen van uw specifieke woonwensen naar een concrete dakopbouw. Dus heeft uw woning een uniek ontwerp of wilt u echt iets unieks van uw bestaande woning maken? Dan is een op maat ontworpen dakopbouw de perfecte oplossing. Samen met de bouwkundige specialisten van Concept Dakopbouw werken we aan een individueel ontwerp dat uw woning en uw woonomgeving verfraaid.

  Dakopbouw Klak

  In het bouwconcept ‘de Klak’ gaan we voor de vrije vorm en denken onze bouwspecialisten echt ‘out of the box’. Het doel is een betaalbare dakopbouw die maximale ruimte schept en tevens realistisch uitvoerbaar is. Een goed voorbeeld hiervan is het project in Haarlem waarin we een monumentale hoekwoning hebben voorzien van een extra etage dat bijdraagt aan het stijlvolle karakter van de woning.

  Concept Dakopbouw heeft dankzij een jarenlange ervaring met prefab dakopbouw projecten een aantal vaste vormen doorontwikkeld en geperfectioneerd. Door de jaren heen heeft dit geresulteerd in 7 veelvoorkomende dakopbouw vormen. De namen van onze dakopbouw concepten - De Steek, De Zuidwester, De Baret en de Kroon - zijn afgeleid van traditionele, Nederlandse hoofddeksels.


  Impressies van de Klak

  Hoogwaardige afwerking

  De dakopbouwen worden in onze fabriek prefab vervaardigd en voorzien van een hoogwaardige afwerking. De gevelbekleding wordt in overleg met de klant zoveel mogelijk aangepast op de omgevingeisen. Veelgebruikte materialen zijn bijvoorbeeld zink voor de gevels, facapal voor de zijpanelen en wit Keralit voor de boeidelen. Om zoveel mogelijk licht naar binnen te laten, wordt gekozen voor grote dakramen, staande raampartijen en naar keuze een lichtkoepel voor extra ruimte en licht.

  Onze dakopbouwen zijn van de hoogste kwaliteit en hebben 15 jaar garantie. Neem nu contact op en ontvang binnen 1 week een vrijblijvende offerte. Wenst u specifieke materialen of afmetingen? Neem dan direct contact met ons op - de prijs kan namelijk sterk variëren i.v.m. vorm, afmeting, indeling, materiaalgebruik en te verrichte werkzaamheden. 

  Voordelen prefab Dakopbouw
  • Vakkundige plaatsing door heel Nederland
  • Hoogwaardige, duurzame en onderhoudsarme materialen
  • Lagere energielasten door zeer goede isolatie
  • Vaste waardestijging van uw woning; nieuwe taxatie met dakopbouw mogelijk
  • Keuze uit standaardopties en maatwerkoplossingen
  • Volledige afwerking interieur mogelijk
  • Kema Keur
  • Uitgebreide service en 15 jaar garantie op opbouw of dakkapel
  Andere mogelijkheden op een plat dak
  Is een dakopbouw van het type "Klak" niet precies wat u zoekt?
  Bekijk de andere typen dakopbouwen op platte daken.

  Heeft u een vraag over de Klak?
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer

  Timmerfabriek Kopmels B.V.

  Warmenhuizerweg 23
  1749 CG Warmenhuizen

  Tel. 0224-552080
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Openingstijden:
  ma. t/m vrij.: 8:30 uur - 17:00 uur