Niet verhuizen maar wel meer woonruimte

Dakopbouw Type Kolbak

  Dakopbouw Type Kolbak

  Dakopbouw type Kolbak biedt u tot wel 33% meer woonruimte. Genoeg voor alle woonwensen.

  Wist u dat een dakopbouw tot wel 33% meer woonruimte kan bieden? Dakopbouw type Kolbak is een dakopbouw dat over de gehele oppervlakte ruimte biedt aan twee of drie slaapkamers en/of een badkamer. Dankzij dit prefab dakopbouw concept vindt de plaatsing in slechts 1 dag plaats!

  Niet verhuizen, maar wél meer woonruimte? 

  Dat kan! Want dakopbouw type Kolbak heeft een rechte voor- en achterzijde en biedt daarom maximale ruimte op uw huidige woning met een plat dak. Vanwege zijn eenvoudige vorm, wordt maximale ruimte gecreëerd en zijn praktische alle toepassingen mogelijk. Droomt u van een extra, zelfstandige woonlaag met kamers en een keuken of wilt u liever extra slaapkamers en een badkamer realiseren? Samen met onze bouwkundige specialisten gaat u om de tekentafel om zo de juiste indeling van uw dakopbouw te bepalen. Ook het uiterlijk is van belang. De juiste materiaalkeuze van de buitenzijde, het plaatsen van extra lichtkoepels, dakramen of dakkapellen zorgen samen voor een uniek ontwerp. Samen zorgen we ervoor dat uw dakopbouw aan al uw woonwensen voldoet!


  Impressies van de Kolbak

  Kwaliteit hoog in het vaandel

  Onze prefab bouwmethode zorgt ervoor dat alle voorbereidingen in onze werkplaats plaatsvinden. Hierdoor kan uw prefab dakopbouw al binnen 1 dag kan worden geplaatst en overlast tot een minimum kan worden beperkt. Bovendien voldoen onze bouwprojecten aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben standaard 15 jaar garantie.

  Energielabel B
  Een dakopbouw van Conceptdakopbouw onderscheidt zich tevens door een zeer hoge isolatiewaarde. Dit biedt heerlijk wooncomfort én het bespaart u stookkosten! Een opbouw op een verouderde woning kan het energielabel verhogen van G naar B. Zo kan een compleet nieuwe etage leiden tot lagere energiekosten!

  Neem nu contact op en ontvang binnen 1 week een vrijblijvende offerte voor een dakopbouw type ‘Kolbak’. Wenst u specifieke materialen of afmetingen? Neem dan direct contact met ons op - de prijs kan namelijk sterk variëren i.v.m. vorm, afmeting, indeling, materiaalgebruik en te verrichte werkzaamheden.

  Voordelen prefab Dakopbouw
  • Vakkundige plaatsing door heel Nederland
  • Hoogwaardige, duurzame en onderhoudsarme materialen
  • Lagere energielasten door zeer goede isolatie
  • Vaste waardestijging van uw woning; nieuwe taxatie met dakopbouw mogelijk
  • Keuze uit standaardopties en maatwerkoplossingen
  • Volledige afwerking interieur mogelijk
  • Kema Keur
  • Uitgebreide service en 15 jaar garantie op opbouw of dakkapel
  Andere mogelijkheden op een plat dak
  Is een dakopbouw van het type "Kolbak" niet precies wat u zoekt?
  Bekijk de andere typen dakopbouwen op platte daken.

  Heeft u een vraag over de Kolbak?
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer

  Timmerfabriek Kopmels B.V.

  Warmenhuizerweg 23
  1749 CG Warmenhuizen

  Tel. 0224-552080
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Openingstijden:
  ma. t/m vrij.: 8:30 uur - 17:00 uur