Niet verhuizen maar wel meer woonruimte

Een dakopbouw op een plat dak

Niet verhuizen maar wel meer woonruimte

  Dakopbouw op plat dak

  Niet verhuizen maar wel meer woonruimte

  Heeft u een woning met een plat dak? Dan biedt een dakopbouw u in één klap 50% meer woonruimte!

  Een opbouw over de gehele oppervlakte levert ruimte op voor tot wel drie slaapkamers en een badkamer. Of wat dacht u van een zelfstandige woonlaag compleet met keuken en veranda? Informeer naar de vele mogelijkheden en voordelen van een dakopbouw op uw bestaande woning!

  Vele varianten

  Een deel van de bestaande gevel wordt opgetrokken en gaat via een stukje schuin dak over in plat dak. Hierin zijn vele varianten mogelijk, denk bijvoorbeeld aan een terras met inwendig balkon.

  Meedenken

  Onze bouwkundigen denken graag met u mee. Zij vertalen uw wensen naar een fraai schetsontwerp en maken zich sterk voor uw bouwvergunning.

  Overtuigen

  Soms laat het bestemmingsplan niet toe dat er hoger mag worden gebouwd dan uw huidige nokhoogte. Middels een principeaanvraag en een gesprek met de welstand kunnen wij de gemeente proberen alsnog te overtuigen. Vaak lukt dit!

  Energiezuinig

  Wist u dat een dakopbouw van Conceptdakopbouw zelden gepaard gaat met hoger energieverbruik? Dankzij de optimale isolatie blijft uw woning veel beter warm.

  Voor elk dak een unieke dakopbouw

  Concept Dakopbouw heeft dankzij een jarenlange ervaring met prefab dakopbouw projecten een aantal vaste vormen doorontwikkeld en geperfectioneerd. Door de jaren heen heeft dit geresulteerd in 7 veelvoorkomende dakopbouw vormen met elk een eigen, unieke naam. De namen van onze dakopbouw concepten – ‘De Steek’, ‘De Zuidwester’, ‘De Baret’ en ‘De Kroon’ - zijn afgeleid van traditionele, Nederlandse hoofddeksels. Want net zoals een dakopbouw is een hoed iets wat je met trots draagt en verhoogt het de sociale status van een persoon. Uiteraard zitten we niet stil en worden bestaande concepten telkens doorontwikkeld. Dit heeft voor onze klanten een aantal voordelen waaronder een scherpere totaalprijs, meer aandacht voor maatwerk en innovatieve oplossingen zoals elektrische dakramen, hogere isolatiewaarden, zonnepanelen en ingebouwde airconditioning. Kortom: met een dakopbouw van Concept Dakopbouw is uw woning weer klaar voor de toekomst!

  Impressies van een dakopbouw op een plat dak

  All dakopbouw typen op een rij


  Video Impressies
  • Dakopbouw type Steek – Amstelveen
  • Dakopbouw type Hul – Amsterdam
  • Dakopbouw type Baret - Heemstede
  • Dakopbouw type Hul - Amsterdam Zuid
  • Verhoogde Nok - Amstelveen
  • Dakopbouw type Kolbak - Hoofddorp
  • Dakopbouw type Klak - Haarlem
  • 5 dakbouwen type Hul – Amsterdam IJburg
  • Concept Dakopbouw Showreel
  • Dakopbouw Haarlem Fotopromo
  • Timelapse Amstelveen 1
  • Timelapse Amstelveen 2
  • Timelapse Heemstede
  • Timelapse IJburg 1 & 2
  • Timelapse IJburg 3
  • Timelapse IJburg 4

  Dit zeggen onze klanten;

  • E. van Laar

   "We zijn superblij!"

   De keuze voor Conceptdakopbouw was voor ons heel logisch. Alles onder één concept, alles in één keer geregeld. Er is door iedereen zéér goed meegedacht en dat leverde goede voorstellen op. De plaatsing liep op rolletjes en omdat we ook de afbouw lieten verzorgen door Conceptdakopbouw konden we snel genieten van onze extra woonruimte. We willen iedereen dan ook bedanken,van Timmerman tot elektricien en van steigerbouwer tot stukadoor.

  • M. Haak

   "Jullie zijn top!"

   Dankzij de dakacrobaten van Conceptdakopbouw hebben wij er nu een prachtige ruime zolderverdieping bij. De hele verbouwing verliep in een prettige sfeer, als er problemen waren dan werd er naar een oplossing gezocht, er werd hard gewerkt en de hele zolder is mooi afgewerkt opgeleverd. We genieten dagelijks van de ruimte. Nogmaals hartelijk dank, jullie zijn top!

  • K. Kiebert

   "Een vlotte werkwijze"
   Zowel bij mijn zoon in Alkmaar als voor mij privé in Leiden hebben jullie onlangs tot volle tevredenheid een prefab dakopbouw geplaatst die wij binnen zelf hebben afgewerkt. Je ziet gewoon tijdens de werkzaamheden de ervaring die zich vertaald in een vlotte werkwijze.
  • J. Ungeheurer

   "Strakke planning, snel geplaatst"
   Wij zijn heel tevreden met de dakopbouw van “Concept dakopbouw” die in oktober 2019 op ons huis is geplaatst. Uitstekend was b.v. ook de planning, en zorgvuldige uitvoering van het werk, speciaal met dank aan Maurice en Remco. De dakopbouw was in een dag geplaatst en alle dakpannen zaten er de zelfde dag ook weer op. In totaal zijn wij heel tevreden met de dakopbouw van Concept dakopbouw.
  • B. Hartingsveld

   "Genieten van de extra kamer"
   Vorig jaar september een verlegde nok laten plaatsen door Concept Dakopbouw. Super vakkundig personeel en goede service. Wij genieten nu al een jaar van onze nieuwe extra kamer in huis.'
  • Z. Bayar

   "We zijn echt dik tevreden"
   Onze ervaring met Concept Dakopbouw tijdens plaatsen volledige dakopbouw was echt een 9+ beleving. Vriendelijk, eerlijk, oprecht, vakkundig en betrouwbaar personeel en bedrijf. Goed bereikbaar en een vast aanspreekpunt. Afspraak is afspraak. Staan open voor feedback en denken graag oplossend mee. Wij zullen Concept Dakopbouw altijd aanbevelen. Zijn echt dik tevreden.
  • D. de Wit

   "Een zee aan ruimte rijker!"
   In juli 2021 is er bij ons een dakkapel geplaatst door Conceptdakopbouw. Wij zijn ontzettend tevreden over het volledige traject van de eerste tekeningen/ offerte tot de uiteindelijke plaatsing van de dakkapel. De medewerkers op kantoor zijn goed bereikbaar, denken mee en hebben de (on)mogelijkheden tijdens de offertefase helder uitgelegd. Tijdens de plaatsing werd erg netjes gewerkt door de mannen en aan het eind van de dag waren wij een zee aan ruimte rijker! Prima kwaliteit voor een eerlijke prijs.

   Timmerfabriek Kopmels B.V.

   Warmenhuizerweg 23
   1749 CG Warmenhuizen

   Tel. 0224-552080

   Telefonische bereikbaarheid:
   Ochtend: 09.30 uur - 12.00 uur
   Middag: 14.00 uur - 15.30 uur

   Email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   Openingstijden:
   ma. t/m vrij.: 8:30 uur - 17:00 uur