Concept Dakopbouw verzorgt zowel ontwerp als vergunningen

Principe-aanvraag
Een principe-aanvraag is een stap voor de aan te vragen omgevingsvergunning. Het kan voorgeschreven zijn in het bestemmingsplan dat opbouwen niet mogelijk is. Echter is dit een voorschrift waarvan in sommige gevallen mag en kan worden afgeweken. Middels een principe-aanvraag of 3d-schets proberen wij de welstand er alsnog van te overtuigen dat een dakopbouw een verrijking is voor de buurt. Een 3D-impressie geeft u tegelijkertijd een goed beeld van hoe het er uit komt te zien.

Omgevingsvergunning
Een dakopbouw kan volgens de richtlijnen van VROM niet vergunningsvrij geplaatst worden. Voor het ontwerp, tekenen, aanvragen en coördineren van het omgevingsvergunning traject kunt u bij onze eigen bouwkundigen terecht.

Productie tekenwerk
Nadat de omgevingsvergunning is verleend wordt er met u een inmeetafspraak gemaakt. Na het inmeten volgt het tekenen van het productie tekenwerk voor in de fabriek. In dit tekenwerk aan u ter beschikking gesteld, ziet u hoe alles er in detail uiteindelijk komt uit te zien. Diverse zaken zoals elektra- en loodgieterswerk, worden op tekening aangegeven.