Niet verhuizen maar wel meer woonruimte

Dakopbouw Type Pileus

  Dakopbouw Type Pileus

  Ontdek de prefab dakopbouw ‘Pileus’ en realiseer ook een complete, extra etage op uw bestaande woning!

  U bent al jaren tevreden met uw hoek- of tussenwoning, maar uw gezin heeft eigenlijk behoefte aan meer woonruimte. Dan is het plaatsen van een prefab dakopbouw voor u de perfecte oplossing. U investeert in een complete extra etage op uw bestaande woning en krijgt er een zee van licht en ruimte ervoor terug.

  Een zee van licht en ruimte met dakopbouw 'Pileus'

  Wilt u ook een duurzame en stijlvolle dakopbouw op uw woning? Ontdek dan de eigenschappen van dakopbouw type ‘Pileus. De typische vorm met twee schuine zijden zijn een verrijking voor zowel uw woning als de rest van uw woonomgeving. Samen met onze bouwkundige specialisten gaat u om de tekentafel om zo de juiste uitstraling van uw dakopbouw te bepalen. De materiaalkeuze van de buitenzijde, het plaatsen van extra lichtkoepels, dakramen of dakkapellen en zelfs de complete afwerking van het interieur zorgen samen voor een uniek ontwerp. Kortom; uw dakopbouw van Concept Dakopbouw voldoet aan al uw woonwensen!


  Impressies van de Pileus

  Plaatsing binnen één dag

  Onze bouwkundigen nemen graag alles voor u uit handen: zowel de principeaanvraag bij de welstand als het aanvragen van de omgevingsvergunning kunt u bij ons neerleggen. Bovendien zorgt onze prefab bouwmethode ervoor dat alle voorbereidingen in onze werkplaats plaatsvinden. Hierdoor kan uw prefab dakopbouw al binnen 1 dag kan worden geplaatst en overlast tot een minimum kan worden beperkt. Bovendien voldoen onze bouwprojecten aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben standaard 15 jaar garantie.

  Energielabel B
  Een dakopbouw van Conceptdakopbouw onderscheidt zich tevens door een zeer hoge isolatiewaarde. Dit biedt heerlijk wooncomfort én het bespaart u stookkosten! Een opbouw op een verouderde woning kan het energielabel verhogen van G naar B. Zo kan een compleet nieuwe etage leiden tot lagere energiekosten!

  Neem nu contact op en ontvang binnen 1 week een vrijblijvende offerte voor een dakopbouw type ‘Pileus’. Wenst u specifieke materialen of afmetingen? Neem dan direct contact met ons op - de prijs kan namelijk sterk variëren i.v.m. vorm, afmeting, indeling, materiaalgebruik en te verrichte werkzaamheden. 

  Voordelen prefab Dakopbouw
  • Vakkundige plaatsing door heel Nederland
  • Hoogwaardige, duurzame en onderhoudsarme materialen
  • Lagere energielasten door zeer goede isolatie
  • Vaste waardestijging van uw woning; nieuwe taxatie met dakopbouw mogelijk
  • Keuze uit standaardopties en maatwerkoplossingen
  • Volledige afwerking interieur mogelijk
  • Kema Keur
  • Uitgebreide service en 15 jaar garantie op opbouw of dakkapel
  Andere mogelijkheden op een plat dak
  Is een dakopbouw van het type "Pileus" niet precies wat u zoekt?
  Bekijk de andere typen dakopbouwen op platte daken.

  Heeft u een vraag over de Pileus?
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer

  Timmerfabriek Kopmels B.V.

  Warmenhuizerweg 23
  1749 CG Warmenhuizen

  Tel. 0224-552080
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Openingstijden:
  ma. t/m vrij.: 8:30 uur - 17:00 uur