Niet verhuizen maar wel meer woonruimte

Dakopbouw Type Steek

  Dakopbouw Type Steek

  Een zee van licht en ruimte dankzij een extra etage op uw woning.

  U bent al jaren tevreden met uw hoek- of tussenwoning, maar uw gezin heeft eigenlijk behoefte aan meer woonruimte. Dan is het plaatsen van een prefab dakopbouw voor u de perfecte oplossing. U investeert in een complete extra etage op uw bestaande woning en krijgt er een zee van licht en ruimte voor terug.

  Creëer een stijlvolle, extra etage op uw woning

  Wilt u ook een duurzame en stijlvolle dakopbouw op uw woning? Ontdek dan de eigenschappen van dakopbouw type ‘Steek’. De typische vorm met twee schuine zijden zijn een verrijking voor zowel uw woning als de rest van uw woonomgeving. Samen met onze bouwkundige specialisten gaat u om de tekentafel om zo de juiste uitstraling van uw dakopbouw te bepalen. De juiste materiaalkeuze van de buitenzijde, het plaatsen van extra lichtkoepels, dakramen of dakkapellen en zelfs de complete afwerking van het interieur zorgen samen voor een uniek ontwerp.

  De bouwspecialisten van Concept Dakopbouw hebben jarenlange ervaring met elk onderdeel van het bouwproces en kunnen u van advies voorzien. Uiteraard is het ook mogelijk de dakopbouw casco op te leveren waarbij de klant of derden de opbouw zelf later nog voorziet van gipsplaten en verdere afwerking. U bepaalt!


  Impressies van de Steek

  Hoogwaardige kwaliteit, 15 jaar garantie

  Onze prefab bouwprojecten zijn van de hoogste kwaliteit en we bieden standaard 15 jaar garantie. Een dakopbouw van Conceptdakopbouw onderscheidt zich door de zeer hoge isolatiewaarde. Dit biedt heerlijk wooncomfort én het bespaart u stookkosten! Een opbouw op een verouderde woning kan het energielabel verhogen van G naar B. Zo kan een compleet nieuwe etage leiden tot lagere energiekosten!

  Onze prefab bouwmethode zorgt ervoor dat alle voorbereidingen in onze werkplaats plaatsvinden. Hierdoor kan uw prefab dakopbouw al binnen 1 dag kan worden geplaatst en wordt overlast tot een minimum beperkt. Neem nu contact op en ontvang binnen 1 week een vrijblijvende offerte. Wenst u specifieke materialen of afmetingen? Neem dan direct contact met ons op - de prijs kan namelijk sterk variëren i.v.m. vorm, afmeting, indeling, materiaalgebruik en te verrichte werkzaamheden.

  Voordelen prefab Dakopbouw
  • Vakkundige plaatsing door heel Nederland
  • Hoogwaardige, duurzame en onderhoudsarme materialen
  • Lagere energielasten door zeer goede isolatie
  • Vaste waardestijging van uw woning; nieuwe taxatie met dakopbouw mogelijk
  • Keuze uit standaardopties en maatwerkoplossingen
  • Volledige afwerking interieur mogelijk
  • Kema Keur
  • Uitgebreide service en 15 jaar garantie op opbouw of dakkapel
  Voorbeeld: Dakopbouw Amstelveen
  Andere mogelijkheden op een plat dak
  Is een dakopbouw van het type "Steek" niet precies wat u zoekt?
  Bekijk de andere typen dakopbouwen op platte daken.

  Heeft u een vraag over de Steek?
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer

  Timmerfabriek Kopmels B.V.

  Warmenhuizerweg 23
  1749 CG Warmenhuizen

  Tel. 0224-552080
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Openingstijden:
  ma. t/m vrij.: 8:30 uur - 17:00 uur