Concept Dakopbouw

Van oorsprong zijn wij een bouwbedrijf, destijds gespecialiseerd in timmer, dak en zinkwerken. Naast het aannemerswerk zijn wij de specialist in het prefab bouwen en plaatsen van dakopbouwen, dakkapellen en uitbouwen welke worden gemaakt in onze eigen fabriek. Concept Dakopbouw is dan ook een onderdeel van Timmerfabriek Kopmels BV.

Van schets tot afbouw
Wij kunnen u van dienst zijn vanaf de tekentafel (schetsen, principeaanvragen, bouwaanvragen) tot en met de afbouwwerkzaamheden zoals tegel, schilder en stucadoors werkzaamheden. Loodgieterswerk en electrawerk voeren wij uit met onze eigen vakkundige mensen. Ook voor een nieuwe badkamer, wc, dakvenster of nieuw kozijn bent u bij ons aan het goede adres!

15 jaar garantie
Concept Dakopbouw staat garant voor kwaliteit en geeft maar liefst 15 jaar garantie. De klant staat bij ons centraal en wij besteden dan ook veel aandacht aan het persoonlijk contact met de klant en denken graag met de klant mee. Deze combi staat garant voor optimale ruimte & comfort en uiteindelijk waar het ons om te doen is een tevreden klant!

Contact opnemen

heeft u een vraag of een opmerking? Vul het onderstaande formulier in, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

let op, velden gemarkeerd met een * zijn vereist.

Vraag / opmerking

Wat is je voornaam?
Wat is uw woonplaats?
Wat is het E-mailadres?
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer