Duurzaamheid aan de top

Comfortabel wonen én energie besparen

Een dakopbouw van Conceptdakopbouw onderscheidt zich door de zeer hoge isolatiewaarde. Dit biedt heerlijk wooncomfort én het bespaart u stookkosten!

In de wanden en in het dak worden materialen verwerkt met voortreffelijk isolerende eigenschappen. Wij houden de wanddikte bovendien beperkt tot een minimum, waardoor duurzaamheid wordt gekoppeld aan maximale leefruimte.

Duurzame materialen

Onze opbouwen worden gemaakt middels houtskeletbouw. Hierin verwerken wij enkel duurzaam FSC ®- en PEFC-gecertificeerd hout. Kunststof kozijnen zijn optimaal geïsoleerd en voorzien van isolerend HR++ glas. Driedubbel glas is uiteraard ook mogelijk. In combinatie met keralit gevelpanelen hoeft uw dakopbouw nooit geschilderd te worden. Dat scheelt u veel tijd, geld en het spaart ons milieu.

Energiekosten besparen

Met deze nieuwe dakopbouw als warme bekleding verhoogt u de isolatiewaarde van uw hele woning. Er gaat nog maar zo weinig warmte door het dak verloren dat u aanzienlijk minder hoeft te stoken.

Een opbouw op een verouderde woning kan het energielabel verhogen van G naar B. Zo kan een compleet nieuwe etage leiden tot lagere energiekosten!

Meer dan dakopbouwen

Conceptdakopbouw biedt meer dan dakopbouwen. Wij kunnen tevens het complete scala aan duurzame ingrepen aan de rest van uw woning verzorgen. Meer informatie >>>

Wij denken graag met u mee.

Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan! >>