Niet verhuizen maar wel meer woonruimte

Dakopbouw Haarlem

Ruimte, licht en lucht

Concept Dakopbouw heeft op het platte dak van een karakteristieke woning in Haarlem een extra etage gecreëerd waarbij de dakopbouw geheel in dezelfde stijl is gebouwd. Zo is de achtergevel geheel in metselwerk opgetrokken tot aan de dakrand, zijn de kozijnen van hardhout vervaardigd, geheel in lijn met de bestaande woning. De zijgevelbekleding is opgetrokken uit onbehandeld red-cedar hout waardoor de zij aanzicht van de woning een verzorgde uitstraling heeft gekregen.

Compleet afgebouwd project
Kastenwand, stucwerk en lichtkoepel

Concept Dakopbouw heeft tevens de cv-installatie en elektra aangebracht vanaf de eerste verdieping, alsook het stucwerk en het tegelwerk. Voor de afwerking van het interieur is er een kastenwand gemaakt die als afscheiding dient van de 2 kamers. De kamers die hierdoor gecreëerd worden is één slaapkamer met inloopbadkamer en aan de andere zijde een ruime werkkamer met wasruimte waarin ook de cv-ketel weggewerkt is. De lichtkoepel is boven de trap geplaatst zodat ook hier veel lichtinval binnen komt.

Impressies Dakopbouw Haarlem
Geplaatst type: 'Zuidwester'
Realiseer al uw woonwensen met dakopbouw 'Zuidwester'

De ‘Zuidwester’ is een prefab dakopbouwconcept met een rechte achterzijde en een schuine voorzijde. Dankzij een combinatie van lichtkoepels en grote ramen wordt er met dit ontwerp maximale lichtinval en ruimte gecreëerd. Vaak wordt er gekozen voor de plaatsing van een keuken en een badkamer waardoor er sprake is van een extra, zelfstandige woonlaag. Het ontwerp van de ‘Zuidwester’ wordt volledig aangepast aan uw bestaande woning. Het geheel wordt afgewerkt met kunststof gevelbekleding zoals het onderhoudsvrije Keralit of Facapal en wordt voorzien van VEKA kunststof kozijnen.


Foto impressies van de Zuidwester

Heeft u een vraag over de dakopbouw in Zijlweg Haarlem?

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Dit zeggen onze klanten;

 • E. van Laar

  "We zijn superblij!"

  De keuze voor Conceptdakopbouw was voor ons heel logisch. Alles onder één concept, alles in één keer geregeld. Er is door iedereen zéér goed meegedacht en dat leverde goede voorstellen op. De plaatsing liep op rolletjes en omdat we ook de afbouw lieten verzorgen door Conceptdakopbouw konden we snel genieten van onze extra woonruimte. We willen iedereen dan ook bedanken,van Timmerman tot elektricien en van steigerbouwer tot stukadoor.

 • M. Haak

  "Jullie zijn top!"

  Dankzij de dakacrobaten van Conceptdakopbouw hebben wij er nu een prachtige ruime zolderverdieping bij. De hele verbouwing verliep in een prettige sfeer, als er problemen waren dan werd er naar een oplossing gezocht, er werd hard gewerkt en de hele zolder is mooi afgewerkt opgeleverd. We genieten dagelijks van de ruimte. Nogmaals hartelijk dank, jullie zijn top!

 • K. Kiebert

  "Een vlotte werkwijze"
  Zowel bij mijn zoon in Alkmaar als voor mij privé in Leiden hebben jullie onlangs tot volle tevredenheid een prefab dakopbouw geplaatst die wij binnen zelf hebben afgewerkt. Je ziet gewoon tijdens de werkzaamheden de ervaring die zich vertaald in een vlotte werkwijze.
 • J. Ungeheurer

  "Strakke planning, snel geplaatst"
  Wij zijn heel tevreden met de dakopbouw van “Concept dakopbouw” die in oktober 2019 op ons huis is geplaatst. Uitstekend was b.v. ook de planning, en zorgvuldige uitvoering van het werk, speciaal met dank aan Maurice en Remco. De dakopbouw was in een dag geplaatst en alle dakpannen zaten er de zelfde dag ook weer op. In totaal zijn wij heel tevreden met de dakopbouw van Concept dakopbouw.
 • B. Hartingsveld

  "Genieten van de extra kamer"
  Vorig jaar september een verlegde nok laten plaatsen door Concept Dakopbouw. Super vakkundig personeel en goede service. Wij genieten nu al een jaar van onze nieuwe extra kamer in huis.'
 • Z. Bayar

  "We zijn echt dik tevreden"
  Onze ervaring met Concept Dakopbouw tijdens plaatsen volledige dakopbouw was echt een 9+ beleving. Vriendelijk, eerlijk, oprecht, vakkundig en betrouwbaar personeel en bedrijf. Goed bereikbaar en een vast aanspreekpunt. Afspraak is afspraak. Staan open voor feedback en denken graag oplossend mee. Wij zullen Concept Dakopbouw altijd aanbevelen. Zijn echt dik tevreden.
 • D. de Wit

  "Een zee aan ruimte rijker!"
  In juli 2021 is er bij ons een dakkapel geplaatst door Conceptdakopbouw. Wij zijn ontzettend tevreden over het volledige traject van de eerste tekeningen/ offerte tot de uiteindelijke plaatsing van de dakkapel. De medewerkers op kantoor zijn goed bereikbaar, denken mee en hebben de (on)mogelijkheden tijdens de offertefase helder uitgelegd. Tijdens de plaatsing werd erg netjes gewerkt door de mannen en aan het eind van de dag waren wij een zee aan ruimte rijker! Prima kwaliteit voor een eerlijke prijs.

  Timmerfabriek Kopmels B.V.

  Warmenhuizerweg 23
  1749 CG Warmenhuizen

  Tel. 0224-552080

  Telefonische bereikbaarheid:
  Ochtend: 09.30 uur - 12.00 uur
  Middag: 14.00 uur - 15.30 uur

  Email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Openingstijden:
  ma. t/m vrij.: 8:30 uur - 17:00 uur