Niet verhuizen maar wel meer woonruimte

Dakopbouw
Loenen aan de Vecht

Complete verdieping met de Klak

In het mooi gelegen Loenen aan de Vecht heeft Concept Dakopbouw een prachtige dakopbouw van het type 'Klak' gerealiseerd. Dakopbouw Klak is 100% maatwerk en kan volledig worden gemaakt naar wens. De mogelijkheden zijn eindeloos, er kunnen diverse ruimtes gecreëerd worden zoals slaapkamers, badkamers of bijvoorbeeld een mooi kantoor. Concept Dakopbouw verzorgt het gehele traject van vergunningsaanvraag tot oplevering. Door onze fabriek kunnen we efficiënt werken waardoor we een zo kort mogelijke projectduur hebben.

33% extra woonoppervlak
Snel geplaatst, direct meer woonruimte

Concept dakopbouw produceert de prefab dakopbouwen zelf in haar eigen fabriek waardoor er efficiënt kan worden gebouwd en geplaatst. We kiezen voor houtskeletbouw met hoogwaardige materialen. Hierin verwerken wij duurzaam FSC ®- en PEFC-gecertificeerd hout. Deze methode zorgde ook tijdens de dakopbouw in Amsterdam voor een snelle bouw en montage zodat de bewoners snel konden genieten van de extra gecreëerde woonruimte.

Impressies Dakopbouw Loenen aan de Vecht
Geplaatst type: 'Klak'
Bedenk uw eigen bouwconcept met de specialisten van Concept Dakopbouw

In het bouwconcept ‘de Klak’ gaan we voor de vrije vorm en denken onze bouwspecialisten echt ‘out of the box’. Het doel is een betaalbare dakopbouw die maximale ruimte schept en tevens realistisch uitvoerbaar is. Een goed voorbeeld hiervan is het project in Haarlem waarin we een monumentale hoekwoning hebben voorzien van een extra etage dat bijdraagt aan het stijlvolle karakter van de woning.

Concept Dakopbouw heeft dankzij een jarenlange ervaring met prefab dakopbouw projecten een aantal vaste vormen doorontwikkeld en geperfectioneerd. Door de jaren heen heeft dit geresulteerd in 7 veelvoorkomende dakopbouw vormen. De namen van onze dakopbouw concepten - De Steek, De Zuidwester, De Baret en de Kroon - zijn afgeleid van traditionele, Nederlandse hoofddeksels.


Foto impressies van de Klak

Heeft u een vraag over de dakopbouw in Loenen aan de Vecht?

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Dit zeggen onze klanten;

 • E. van Laar

  "We zijn superblij!"

  De keuze voor Conceptdakopbouw was voor ons heel logisch. Alles onder één concept, alles in één keer geregeld. Er is door iedereen zéér goed meegedacht en dat leverde goede voorstellen op. De plaatsing liep op rolletjes en omdat we ook de afbouw lieten verzorgen door Conceptdakopbouw konden we snel genieten van onze extra woonruimte. We willen iedereen dan ook bedanken,van Timmerman tot elektricien en van steigerbouwer tot stukadoor.

 • M. Haak

  "Jullie zijn top!"

  Dankzij de dakacrobaten van Conceptdakopbouw hebben wij er nu een prachtige ruime zolderverdieping bij. De hele verbouwing verliep in een prettige sfeer, als er problemen waren dan werd er naar een oplossing gezocht, er werd hard gewerkt en de hele zolder is mooi afgewerkt opgeleverd. We genieten dagelijks van de ruimte. Nogmaals hartelijk dank, jullie zijn top!

 • K. Kiebert

  "Een vlotte werkwijze"
  Zowel bij mijn zoon in Alkmaar als voor mij privé in Leiden hebben jullie onlangs tot volle tevredenheid een prefab dakopbouw geplaatst die wij binnen zelf hebben afgewerkt. Je ziet gewoon tijdens de werkzaamheden de ervaring die zich vertaald in een vlotte werkwijze.
 • J. Ungeheurer

  "Strakke planning, snel geplaatst"
  Wij zijn heel tevreden met de dakopbouw van “Concept dakopbouw” die in oktober 2019 op ons huis is geplaatst. Uitstekend was b.v. ook de planning, en zorgvuldige uitvoering van het werk, speciaal met dank aan Maurice en Remco. De dakopbouw was in een dag geplaatst en alle dakpannen zaten er de zelfde dag ook weer op. In totaal zijn wij heel tevreden met de dakopbouw van Concept dakopbouw.
 • B. Hartingsveld

  "Genieten van de extra kamer"
  Vorig jaar september een verlegde nok laten plaatsen door Concept Dakopbouw. Super vakkundig personeel en goede service. Wij genieten nu al een jaar van onze nieuwe extra kamer in huis.'
 • Z. Bayar

  "We zijn echt dik tevreden"
  Onze ervaring met Concept Dakopbouw tijdens plaatsen volledige dakopbouw was echt een 9+ beleving. Vriendelijk, eerlijk, oprecht, vakkundig en betrouwbaar personeel en bedrijf. Goed bereikbaar en een vast aanspreekpunt. Afspraak is afspraak. Staan open voor feedback en denken graag oplossend mee. Wij zullen Concept Dakopbouw altijd aanbevelen. Zijn echt dik tevreden.
 • D. de Wit

  "Een zee aan ruimte rijker!"
  In juli 2021 is er bij ons een dakkapel geplaatst door Conceptdakopbouw. Wij zijn ontzettend tevreden over het volledige traject van de eerste tekeningen/ offerte tot de uiteindelijke plaatsing van de dakkapel. De medewerkers op kantoor zijn goed bereikbaar, denken mee en hebben de (on)mogelijkheden tijdens de offertefase helder uitgelegd. Tijdens de plaatsing werd erg netjes gewerkt door de mannen en aan het eind van de dag waren wij een zee aan ruimte rijker! Prima kwaliteit voor een eerlijke prijs.

  Timmerfabriek Kopmels B.V.

  Warmenhuizerweg 23
  1749 CG Warmenhuizen

  Tel. 0224-552080

  Telefonische bereikbaarheid:
  Ochtend: 09.30 uur - 12.00 uur
  Middag: 14.00 uur - 15.30 uur

  Email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Openingstijden:
  ma. t/m vrij.: 8:30 uur - 17:00 uur