Niet verhuizen maar wel meer woonruimte

Dakopbouw IJburg

Ruimte, licht en lucht

In IJburg, ten oosten van Amsterdam heeft Conceptdakopbouw een aantal dakopbouwen gerealiseerd. het dak van het appartementen complex was uitermate geschikt voor het creëren van een extra woonlaag. Het resultaat is een moderne 'Rooftop-Loft' met veel licht en ruimte. De grote openslaande deuren geven toegang tot het ruime, hardhouten vlonderterras waar de bewoners heerlijk kunnen genieten van het uitzicht. Een perfecte uitbreiding van de bestaande appartementen en bovendien een goede investering.

'Rooftop Loft' IJburg
Hoge kwaliteit en snel geplaatst

Concept dakopbouw produceert de prefab dakopbouwen zelf in haar eigen fabriek waardoor er efficient kan worden gebouwd en geplaatst. We kiezen voor houtskeletbouw met hoogwaardige materialen. Hierin verwerken wij duurzaam FSC ®- en PEFC-gecertificeerd hout. Deze methode zorgde ook tijdens de opbouwen in IJburg voor een snelle bouw en montage zodat de bewoners snel konden genieten van de extra gecreëerde woonruimte.

Impressies Rooftop-loft
Geplaatst type: 'Hul'
Dakopbouw type 'Hul' combineert ruimte met een heerlijk dakterras

Dakopbouw type ‘Hul’ kenmerkt zich door een rechte achter- en voorzijde in combinatie met een dakterras. Dankzij de rechte gevels biedt dit type dakopbouw extra veel ruimte en wordt daarom vaak toegepast in stedelijke omgevingen. Vaak wordt er gekozen voor de plaatsing van een keuken en/of een badkamer waardoor er sprake is van een volledig zelfstandige woonlaag. Het ontwerp van de ‘Hul’ wordt volledig aangepast aan uw bestaande woning.  Veelgebruikte materialen zijn bijvoorbeeld zink of Façapal voor de gevels en wit Keralit voor de boeidelen en zijpanelen. Grote raampartijen en terrasdeuren die toegang bieden tot een heerlijk dakterras zorgen een echt buitengevoel. Om zoveel mogelijk licht naar binnen te laten, wordt gekozen voor staande raampartijen en naar keuze extra lichtkoepels. 


Foto impressies van de Hul

Video

Heeft u een vraag over de Dakopbouw IJburg?

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Timmerfabriek Kopmels B.V.

Warmenhuizerweg 23
1749 CG Warmenhuizen

Tel. 0224-552080
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden:
ma. t/m vrij.: 8:30 uur - 17:00 uur