Niet verhuizen maar wel meer woonruimte

Dakopbouw IJburg

Ruimte, licht en lucht

In IJburg, ten oosten van Amsterdam heeft Conceptdakopbouw een aantal dakopbouwen gerealiseerd. Het dak van het appartementencomplex was uitermate geschikt voor het creëren van een extra woonlaag. Het resultaat is een moderne 'Rooftop-Loft' met veel licht en ruimte. De grote openslaande deuren geven toegang tot het ruime, hardhouten vlonderterras waar de bewoners heerlijk kunnen genieten van het uitzicht. Een perfecte uitbreiding van de bestaande appartementen en bovendien een goede investering.

'Rooftop Loft' IJburg
Hoge kwaliteit en snel geplaatst

Conceptdakopbouw produceert de prefab dakopbouwen zelf in haar eigen fabriek waardoor er efficiënt kan worden gebouwd en geplaatst. We kiezen voor houtskeletbouw met hoogwaardige materialen. Hierin verwerken wij duurzaam FSC ®- en PEFC-gecertificeerd hout. Deze methode zorgde ook tijdens de opbouwen in IJburg voor een snelle bouw en montage zodat de bewoners snel konden genieten van de extra gecreëerde woonruimte.

Impressies Rooftop-loft
Geplaatst type: 'Hul'
Dakopbouw type 'Hul' combineert ruimte met een heerlijk dakterras

Dakopbouw type ‘Hul’ kenmerkt zich door een rechte achter- en voorzijde in combinatie met een dakterras. Dankzij de rechte gevels biedt dit type dakopbouw extra veel ruimte en wordt daarom vaak toegepast in stedelijke omgevingen. Vaak wordt er gekozen voor de plaatsing van een keuken en/of een badkamer waardoor er sprake is van een volledig zelfstandige woonlaag. Het ontwerp van de ‘Hul’ wordt volledig aangepast aan uw bestaande woning.  Veelgebruikte materialen zijn bijvoorbeeld zink of Façapal voor de gevels en wit Keralit voor de boeidelen en zijpanelen. Grote raampartijen en terrasdeuren die toegang bieden tot een heerlijk dakterras zorgen een echt buitengevoel. Om zoveel mogelijk licht naar binnen te laten, wordt gekozen voor staande raampartijen en naar keuze extra lichtkoepels. 


Foto impressies van de Hul

Video

Heeft u een vraag over de Dakopbouw IJburg?

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Dit zeggen onze klanten;

 • E. van Laar

  "We zijn superblij!"

  De keuze voor Conceptdakopbouw was voor ons heel logisch. Alles onder één concept, alles in één keer geregeld. Er is door iedereen zéér goed meegedacht en dat leverde goede voorstellen op. De plaatsing liep op rolletjes en omdat we ook de afbouw lieten verzorgen door Conceptdakopbouw konden we snel genieten van onze extra woonruimte. We willen iedereen dan ook bedanken,van Timmerman tot elektricien en van steigerbouwer tot stukadoor.

 • M. Haak

  "Jullie zijn top!"

  Dankzij de dakacrobaten van Conceptdakopbouw hebben wij er nu een prachtige ruime zolderverdieping bij. De hele verbouwing verliep in een prettige sfeer, als er problemen waren dan werd er naar een oplossing gezocht, er werd hard gewerkt en de hele zolder is mooi afgewerkt opgeleverd. We genieten dagelijks van de ruimte. Nogmaals hartelijk dank, jullie zijn top!

 • K. Kiebert

  "Een vlotte werkwijze"
  Zowel bij mijn zoon in Alkmaar als voor mij privé in Leiden hebben jullie onlangs tot volle tevredenheid een prefab dakopbouw geplaatst die wij binnen zelf hebben afgewerkt. Je ziet gewoon tijdens de werkzaamheden de ervaring die zich vertaald in een vlotte werkwijze.
 • J. Ungeheurer

  "Strakke planning, snel geplaatst"
  Wij zijn heel tevreden met de dakopbouw van “Concept dakopbouw” die in oktober 2019 op ons huis is geplaatst. Uitstekend was b.v. ook de planning, en zorgvuldige uitvoering van het werk, speciaal met dank aan Maurice en Remco. De dakopbouw was in een dag geplaatst en alle dakpannen zaten er de zelfde dag ook weer op. In totaal zijn wij heel tevreden met de dakopbouw van Concept dakopbouw.
 • B. Hartingsveld

  "Genieten van de extra kamer"
  Vorig jaar september een verlegde nok laten plaatsen door Concept Dakopbouw. Super vakkundig personeel en goede service. Wij genieten nu al een jaar van onze nieuwe extra kamer in huis.'
 • Z. Bayar

  "We zijn echt dik tevreden"
  Onze ervaring met Concept Dakopbouw tijdens plaatsen volledige dakopbouw was echt een 9+ beleving. Vriendelijk, eerlijk, oprecht, vakkundig en betrouwbaar personeel en bedrijf. Goed bereikbaar en een vast aanspreekpunt. Afspraak is afspraak. Staan open voor feedback en denken graag oplossend mee. Wij zullen Concept Dakopbouw altijd aanbevelen. Zijn echt dik tevreden.
 • D. de Wit

  "Een zee aan ruimte rijker!"
  In juli 2021 is er bij ons een dakkapel geplaatst door Conceptdakopbouw. Wij zijn ontzettend tevreden over het volledige traject van de eerste tekeningen/ offerte tot de uiteindelijke plaatsing van de dakkapel. De medewerkers op kantoor zijn goed bereikbaar, denken mee en hebben de (on)mogelijkheden tijdens de offertefase helder uitgelegd. Tijdens de plaatsing werd erg netjes gewerkt door de mannen en aan het eind van de dag waren wij een zee aan ruimte rijker! Prima kwaliteit voor een eerlijke prijs.

  Timmerfabriek Kopmels B.V.

  Warmenhuizerweg 23
  1749 CG Warmenhuizen

  Tel. 0224-552080

  Telefonische bereikbaarheid:
  Ochtend: 09.30 uur - 12.00 uur
  Middag: 14.00 uur - 15.30 uur

  Email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Openingstijden:
  ma. t/m vrij.: 8:30 uur - 17:00 uur