Niet verhuizen maar wel meer woonruimte

Dakopbouw Amstelveen

Groots in ruimte en uitstraling

Aan de Van Heuven Goedhartlaan in Amstelveen zijn door Conceptdakopbouw maar liefst twee identieke dakopbouwen naast elkaar geplaatst. De dubbele opdracht zorgde voor een gestroomlijnde uitvoering en een unieke eenheid in uitstraling. Dakopbouw type ‘de Steek’ komt veel voor in de regio Amstelveen (ook in deze specifieke straat) en staat dankzij het geringe schuine dak garant voor maximale woonruimte. Hierdoor wordt er een volwaardige extra etage op de bestaande woning gecreëerd.

Dakopbouw type Steek
Hoge kwaliteit en snel geplaatst

Deze moderne dakopbouw is inclusief maatwerk kasten en badkamer opgeleverd en is ditmaal voorzien van airconditioning en zonnepanelen. Er is gekozen voor compleet onderhoudsarme gevelbekleding in de kenmerkende kleur antraciet (ral 7016) waardoor beide woningen een aanwinst vormen voor de buurt. De oorspronkelijke woning bevatte een kleine nok welke vakkundig is verwijderd. Naast een opgemetselde schoorsteen en zinken dakgoten rondom is de Steek compleet met verlichting en behangklare wanden opgeleverd. Echt een droomproject!

Impressies type Steek Amstelveen
Geplaatst type: 'Steek'
Met dakopbouw type 'Steek' creëert u een stijlvolle, extra etage op uw woning

Wilt u ook een duurzame en stijlvolle dakopbouw op uw woning? Ontdek dan de eigenschappen van dakopbouw type ‘Steek’. De typische vorm met twee schuine zijden zijn een verrijking voor zowel uw woning als de rest van uw woonomgeving. Samen met onze bouwkundige specialisten gaat u om de tekentafel om zo de juiste uitstraling van uw dakopbouw te bepalen. De juiste materiaalkeuze van de buitenzijde, het plaatsen van extra lichtkoepels, dakramen of dakkapellen en zelfs de complete afwerking van het interieur zorgen samen voor een uniek ontwerp.

De bouwspecialisten van Conceptdakopbouw hebben jarenlange ervaring met elk onderdeel van het bouwproces en kunnen u van advies voorzien. Uiteraard is het ook mogelijk de dakopbouw casco op te leveren waarbij de klant of derden de opbouw zelf later nog voorziet van gipsplaten en verdere afwerking. U bepaalt!


Andere impressies van de Steek

Heeft u een vraag over dit type opbouw?

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Dit zeggen onze klanten;

 • E. van Laar

  "We zijn superblij!"

  De keuze voor Conceptdakopbouw was voor ons heel logisch. Alles onder één concept, alles in één keer geregeld. Er is door iedereen zéér goed meegedacht en dat leverde goede voorstellen op. De plaatsing liep op rolletjes en omdat we ook de afbouw lieten verzorgen door Conceptdakopbouw konden we snel genieten van onze extra woonruimte. We willen iedereen dan ook bedanken,van Timmerman tot elektricien en van steigerbouwer tot stukadoor.

 • M. Haak

  "Jullie zijn top!"

  Dankzij de dakacrobaten van Conceptdakopbouw hebben wij er nu een prachtige ruime zolderverdieping bij. De hele verbouwing verliep in een prettige sfeer, als er problemen waren dan werd er naar een oplossing gezocht, er werd hard gewerkt en de hele zolder is mooi afgewerkt opgeleverd. We genieten dagelijks van de ruimte. Nogmaals hartelijk dank, jullie zijn top!

 • K. Kiebert

  "Een vlotte werkwijze"
  Zowel bij mijn zoon in Alkmaar als voor mij privé in Leiden hebben jullie onlangs tot volle tevredenheid een prefab dakopbouw geplaatst die wij binnen zelf hebben afgewerkt. Je ziet gewoon tijdens de werkzaamheden de ervaring die zich vertaald in een vlotte werkwijze.
 • J. Ungeheurer

  "Strakke planning, snel geplaatst"
  Wij zijn heel tevreden met de dakopbouw van “Concept dakopbouw” die in oktober 2019 op ons huis is geplaatst. Uitstekend was b.v. ook de planning, en zorgvuldige uitvoering van het werk, speciaal met dank aan Maurice en Remco. De dakopbouw was in een dag geplaatst en alle dakpannen zaten er de zelfde dag ook weer op. In totaal zijn wij heel tevreden met de dakopbouw van Concept dakopbouw.
 • B. Hartingsveld

  "Genieten van de extra kamer"
  Vorig jaar september een verlegde nok laten plaatsen door Concept Dakopbouw. Super vakkundig personeel en goede service. Wij genieten nu al een jaar van onze nieuwe extra kamer in huis.'
 • Z. Bayar

  "We zijn echt dik tevreden"
  Onze ervaring met Concept Dakopbouw tijdens plaatsen volledige dakopbouw was echt een 9+ beleving. Vriendelijk, eerlijk, oprecht, vakkundig en betrouwbaar personeel en bedrijf. Goed bereikbaar en een vast aanspreekpunt. Afspraak is afspraak. Staan open voor feedback en denken graag oplossend mee. Wij zullen Concept Dakopbouw altijd aanbevelen. Zijn echt dik tevreden.
 • D. de Wit

  "Een zee aan ruimte rijker!"
  In juli 2021 is er bij ons een dakkapel geplaatst door Conceptdakopbouw. Wij zijn ontzettend tevreden over het volledige traject van de eerste tekeningen/ offerte tot de uiteindelijke plaatsing van de dakkapel. De medewerkers op kantoor zijn goed bereikbaar, denken mee en hebben de (on)mogelijkheden tijdens de offertefase helder uitgelegd. Tijdens de plaatsing werd erg netjes gewerkt door de mannen en aan het eind van de dag waren wij een zee aan ruimte rijker! Prima kwaliteit voor een eerlijke prijs.

  Timmerfabriek Kopmels B.V.

  Warmenhuizerweg 23
  1749 CG Warmenhuizen

  Tel. 0224-552080

  Telefonische bereikbaarheid:
  Ochtend: 09.30 uur - 12.00 uur
  Middag: 14.00 uur - 15.30 uur

  Email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Openingstijden:
  ma. t/m vrij.: 8:30 uur - 17:00 uur