Niet verhuizen maar wel meer woonruimte

Dakopbouw Amstelveen

Groots in ruimte en uitstraling

Aan de Van Heuven Goedhartlaan in Amstelveen zijn door Concept Dakopbouw maar liefst twee identieke dakopbouwen naast elkaar geplaatst. De dubbele opdracht zorgde voor een gestroomlijnde uitvoering en een unieke eenheid in uitstraling. Dakopbouw type ‘de Steek’ komt veel voor in de regio Amstelveen (ook in deze specifieke straat) en staat dankzij het geringe schuine dak garant voor maximale woonruimte. Hierdoor wordt er een volwaardige extra etage op de bestaande woning gecreëerd.

Dakopbouw type Steek
Hoge kwaliteit en snel geplaatst

Deze moderne dakopbouw is inclusief maatwerk kasten en badkamer opgeleverd en is ditmaal voorzien van airconditioning en zonnepanelen. Er is gekozen voor compleet onderhoudsarme gevelbekleding in de kenmerkende kleur antraciet (ral 7016) waardoor beide woningen een aanwinst vormen voor de buurt. De oorspronkelijke woning bevatte een kleine nok welke vakkundig is verwijderd. Naast een opgemetselde schoorsteen en zinken dakgoten rondom is de Steek compleet met verlichting en behangklare wanden opgeleverd. Echt een droomproject!

Impressies type Steek Amstelveen
Geplaatst type: 'Steek'
Met dakopbouw type 'Steek' creëert u een stijlvolle, extra etage op uw woning

Wilt u ook een duurzame en stijlvolle dakopbouw op uw woning? Ontdek dan de eigenschappen van dakopbouw type ‘Steek’. De typische vorm met twee schuine zijden zijn een verrijking voor zowel uw woning als de rest van uw woonomgeving. Samen met onze bouwkundige specialisten gaat u om de tekentafel om zo de juiste uitstraling van uw dakopbouw te bepalen. De juiste materiaalkeuze van de buitenzijde, het plaatsen van extra lichtkoepels, dakramen of dakkapellen en zelfs de complete afwerking van het interieur zorgen samen voor een uniek ontwerp.

De bouwspecialisten van Concept Dakopbouw hebben jarenlange ervaring met elk onderdeel van het bouwproces en kunnen u van advies voorzien. Uiteraard is het ook mogelijk de dakopbouw casco op te leveren waarbij de klant of derden de opbouw zelf later nog voorziet van gipsplaten en verdere afwerking. U bepaalt!


Andere impressies van de Steek

Heeft u een vraag over dit type opbouw?

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Timmerfabriek Kopmels B.V.

Warmenhuizerweg 23
1749 CG Warmenhuizen

Tel. 0224-552080
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden:
ma. t/m vrij.: 8:30 uur - 17:00 uur